keskiviikko 14. maaliskuuta 2007

Suklaamunia

Suklaamunien aiheuttamaan iloisuutta
Jämsässä.
Aamulla oli aivan valoisaa, mutta silti katuvalot paloivat ja sammuivat sitten jälleen oudolla aikaviiveellä. Kas, ne sammuu kahdessa osassa ja sitä ehti mennä kadun yli, ennenkun loput paikalla olevista valoista sammuivat.


"NIINA, ÄLÄ JUOKSE!"
Huusi tyttö kaverilleen, joka siis juoksi ylitse suojatien jättäen sen kiljujan taakseen. Eli..

Rakas Joulupukki. Niina on ollut tuhma, joten älä tuo hänelle lahjoja. Tämä sattui Yhdystien ylittävällä suojatiellä Jämsässä tänään kello 17:47 seuraavan kaltaisen taivaan alla:Auringonlasku tänään 14.03.2007:
Kuvan oikeassa yläkulmassa näkyy mainosteline, jossa ei ole ollut mitään mainoksia pitkään aikaan. Ja kyseinen katu katkaistiin ajoneuvoliikenteen läpiajolta, koska tahdottiin rauhoittaa vanhainkodin ympäristö.Paikallisesta S-marketista saa nyt jo suklaamunia. Näiden kuvien ottomatkalla poikkesin sinne ostamaan einestä ja yhden kinder-yllätysmunan, koska aikaisemmin päivällä oli pidetty hauskaa kiertoilmaisuilla. No, mä katsahdin, että ompas se auringonlasku hienon näköinen. Olin tuolloin tuulikaapissa ja liikkeessä ollut muovipussini törmäsi avautumassa olleeseen liuku-oveen aiheuttaen yllätysmunani yllätyksellisen murentumisen.

Tosin nyt kun ajattelen sitä, niin en näe tuossa tapauksessa enää mitään huvittavaa.

Ei kommentteja: