Blogin info

Info, blogin tiedotteet yms. 
( Päivitetty 19.03.2018)
Uusin tiedote:

Uusia kuvia on tullut blogiin jälkipostituksina. Uudet kuvat näkyvät lisäyksinä viime vuoden kuukausinäkymässä lisääntyneinä merkintöinä. Esim. elokuussa 2017 ei ollut yhtää merkintää, nyt on pari.

Tekniset ongelmat ja niistä johtunut mielenkiinnon lopahtaminen ovat taas olleet syy blogissa olleisiin taukoihin. Kuvia siis on ja niitä tulee blogiin hiljalleen. Myös lähestyvä kevät antaa intoa lähteä valokuvaamaan ulos muuttunutta Jämsää. Keskusta revitään auki ja keskuskatua aletaan remontoimaan rajulla tavalla - joten sitä työtä tulee dokumeintoitua.

------------------------------------------------------------
Blogin ilme, sivupalkki ja blogin sivuvalinta (blogin info, kameroista ja kuvista..) linkkien tekstit tarkistettiin.
ScreenDisplay :: Jämsä - projektini otan jälleen aktiivisen työn alle.
-------------------------------------------------------------
Vanhat tiedotteet poistettiin. Blogi alkaa taas elämän uutta aikaa.

Tässä on ollut erinäisistä syistä johtuen ollut taukoa tämän blogin pidossa, mutta hiljattain saatu uusi kamera ja se - että ihmeen kaupalla vanhakin digikamera heräsi taas eloon - antavat mielenkiintoa valokuvaukseen jälleen.

Uudella kameralla saan juuri sellaisia kuvia, mitä olen aina haaveilut - joten se tietää tälle blogille jälleen kulta-aikaa. Kesäkin on tulossa, joten vuodenajatkin tarjoavat tilaisuuksia valokuvaamiseen talvea enemmän. 

Blogin "kameroista ja kuvista" sivua on päivitetty.