torstai 11. tammikuuta 2007

Kuvallista

Myrsky raivasi taivaan puhtaaksi

Jämsässä ihmeteltiin, että johan päivät ovat nyt pitkiä. On ollut pilvistä tää koko vuosi tähän mennessä, nyt nähtiin sinistä taivasta. Jämsässä oli sähkökatkos tässä yhtenä aamuyönä. Satuin olemaan valveilla jalkakrampin vuoksi. Huomasin että ulkona välkkyy kirkas valo, kuten salama. En tiedä, että mikä se oli - mutta sähköt katkesivat koko kaupungista sen jälkeen puoleksi tuntia. Muu kaupunki taisi nukkua tuolloin, joten se ei haitannut. Mutta tosi jännästi se katko kyllä alkoi.

Kirkas valoilmiö Jämsän keskustan päällä, eikä monikaan sitä huomannut.
Tämä valo-ilmiö kylläkin noteerattiin. Kuvassa myös paikallinen jouluvalo, yksi monesta.
Loppiainen oli ja meni, mutta yhä Jämsän keskustassa vielä eilen seisoi se jouluvaloista riisuttu joulukuusi.


Jämsän keskustaa, Arvion ympyrä. Tuosta lähtee tie Jämsänkoskelle ja sairaalalle, muttei siinä ole viitoituista sinne. Siitä lähtee myös tie, jota pitkin pääsee Tampereelle, Jyväskylään ja Lahteen sekä Halliin. Taas - ei viitoitusta sinnekään.

Jämsän kansaivälistyy Himoksen myötä, ehkä viivoittamatta jättäminen on joku outo keino pitääkin ne matkailijat Jämsässä. Kas, Himoksellekkaan ei ole viitoitusta.


IRC-Galleria. Tuo lehdessä ilmoitettu luku voisi olla yhtä pienempi, jos mä vain muistaisin tunnukseni sinne.Moottoritie, kuvattu tuhnusateen suttaamaan bussinikkunan lävitse. Auto kääntyi Mäntsälään tuossa. Eli kuvasatoa uudenvuoden matkaltani.Maisema Espoosta. Venttasin dösää Hesaan, jotta pääsin Jämsään.


Portaikko.

Ei kommentteja: