lauantai 13. tammikuuta 2007

ei K- s u permarket

Ihan jostain syystä.. S-market

S-market Jämsä on keskimaan suurin myymälä täällä Keski-suomessa. Niin paikallislehti uutisoi, iha etusivulla. Kävin tänään siellä ostamassa maitoa koska se on kiva paikka. Henkilökunta on auttavaista ja iloista. He saavat asiakkaat hymyilemään.

Ennen ostoksia, poikkesin kahvilla Elosen uudessa kahviossa. Kuva nurkkapyödästä myymälään päin. Kahvilan valaistus oli juuri sopivan hämärä, jotta kahvinautinto onnistui.


Eilinen koilari uutisoi asiasta. Se on myynniltään iso.


Ja se myymälän rakennuskin on tyylikkään harmaan värinen.


Rahalla saa ostettua sieltä vaikka jätepusseja, tuulilasin pyyhkijöitä, kynsileikkureita, kananmunia, mikroaaltouuneja, rintaliivejä, kahvinkeittimiä, kahvia, maitoa, leipää, porkkanoita, DVD-elokuvia, CD-levyjä, pottia, terveyssiteitä, housuja, sukkia, paitoja, pölynimureita, moottoriöljyjä, tikkatauluja, hammastikkuja, tupakkaa, kaljaa, äidinmaidon korviketta sekä paperilautasia muutamia tuoteartikkeleita mainitakseni.


Jämsänkoskelle on 7 kilometriä. Matkan varrella on aluesairaala, joka on valkoinen ulkoväritykseltään. Se sairaala on pienen järven rannassa - järven toisella puolella on hautausmaa.ja tänään joku setä oli nukkumassa sen S-marketin edessä. Kuten yleinen ilme Suomessa on - niin S-markettejen yhdeydessä on Alkot. Niin on myös tuon kyltin osoittamalla paikkakunnalla.

Ei kommentteja: