perjantai 9. tammikuuta 2015

Pellot saavat olla rauhassa risteysalueella.

ABC - liikenneasemaa ei tule näillä näkymin Jämsään.

Kaupunki ei jatka Keskimaan kanssa sopimusta. Päätös taisi koitua keskustan K-marketin pelastukseksi. Sillä - vaikka ABC olisi tullut ysitien toiselle puolelle, Sirkan risteykseen (n. 3km keskustasta) NIIN sinne olisi tullut joku ruokakauppa ja ihmiset olisivat olleet niin tyhmiä, että uutuudenhumalassaan alkaneet vain asioida ABC:llä. Saaden muiden kauppojen myynnin laskuun.

Kyllä sitä sitten olisi saanut lukea paikallislehden tekstiviestipalstalta, että miksi se K-kauppakin piti lopettaa.
Sale kärsi sen kohtalon. Monta vanhusta jäi kuten tyhjän päälle tuolloin kun Keskimaa katsoi Salen olevan tarpeeton. Tiedän mistä puhun, olin Salen kassalla töissä.

Nuori jaksaa kävellä pisemmän matkan suurempaan kauppaan ja takaisin, mutta vanhukselle se on toinen tarina. K-market Jämsää se päätös kyllä auttoi.

Matkakuva: ABC Nihtisilta. Alepa näyttää olevan siinäkin. Varmaa on se, että tuollapäin joku lähikauppa sulki ovensa kun toi liikenneasema sinne tuli.


Kyllä se ABC varmaan joskus saadaan Jämsään, muttei tuolloin siellä ole tarvetta rengaspaineiden tarkistukselle. Autot nimittäin varmaan lentävät tuolloin tai sitten ihmiset matkustavat teleportaatiolla..

Ei kommentteja: