sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Screendisplayn teksti-osuus

Olen täten viettänyt elämää pitkästä aikaa Jämsässä.
Mukava kaupunki josta eilen löysin uutta. Talous ja työllisyystilanne vaan ovat Jämsässäkin ne heikot puolet. Kuitenkin tämä on kotikaupunkini ja todellakin pitkästä aikaa olen löytänyt siitä asioita joista pidin. Kuten sanoin, tämä taantuma ja työllisyystilanne saavat aikaan pientä Jämsä-vihaa. Se on vain ymmärrettävä tosi-asia. Itse voi tehdä asioiden eteen paljon.

Kesämuisto takavuosilta. Kuuman päivän ilta, lämpötila tuolloin oli helpottavat +25c kun tuona aikana Jämsä oli Suomen kuumin paikkakunta. Päivälämpötilat yli +31c

Pari viikkoa sitten tämä blogi oli paikallislehdessä. Eli voisin vastata pariin yleiseen kysymykseen.

Kuinka paljon on tullut kävijoita?

- Kuluneen kuukauden sisään yksin Suomesta kävijöitä on tullut vähän yli 850, muualta maailmasta osumia on tullut noin 300 joista osa on ollut hakukoneiden ja blogeja indeksoivien sivustojen tekoa. Tässä kun muutin blogin ulkoasua siten, että kuvat ovat nyt suuremmassa koossa - niin minun oli muutettava myös vanhat postitukset uuteen sopiviksi. 

Ovatko ihmiset kertoneet huomanneensa lehtijutun?

- Ovathan he. Hyvää palautetta tullut. Minusta kun on ollut kolme lehtijuttua, joista kaksi ei käsitellyt tätä blogia. Palaute on ihan kivaa saada. Siitäkin saa halua kehittää blogia ja etsiä uusia asioita, kuvakulmia. Jämsän Seudun etusivulle pääsin ja toimitukseen kiitokset hienosta luonehdinnasta "N N ..etsii unohdettuja yksityiskohtia" 

Omaa nimeäni en tule julkaisemaan tässä blogissa, vaikka kenties se on tullut ilmi Jämsäläisille. Syy on selvä, bloggerin blogiin ei kannata laittaa nimeänsä. Bloggerin blogeja aina välillä pommitetaan jostain epämääräisistä osoitteista tietojenkalastus mielessä. 

Mitä Jämsässä nyt on tapahtunut viime yön aikana? 

- Valitettava asuntopalo, jossa kuoli ihminen. Keskustassa pariskunta erosi riidellen Nordean Ottoautomaatin luona. Itse automaatti oli vikaantunut siten, ettei sirulukiaa voinut käyttää. Tuoppi kaatui eräässä ravintolassa juhlijoiden syliin, mutta tilanteesta selvittiin uudet tarjoamalla. 

Mitä uutta blogissa tulee olemaan?

- koska tajusin kuinka voi käyttää blogissa jo julkaistuja kuvia, niin jotan vuodenaika - kollaaseja voisi tehdä. Myös Ennen-nyt kollaasit muuttuivat helpommiksi luoda uuden työtavan keksimisen myötä. 

(isoja teksti-osuuksia en ala kyllä tekemään, vaikka mieli toisinaan tekisi. Tätäkin postitusta jouduin muuttamaan monta kertaa, että sain sen näkymään blogissa oikein. Jos tämä Googlen valtaama Blogger menee tästä vielä vaikeammaksi ja oudommaksi käyttää - niin sanon suoraan: Se on blogin loppu! Google tuhoaa internetin) 


 

Ei kommentteja: