perjantai 29. marraskuuta 2013

Kuvaustilanne uutisoitu

Blogi pääsi siis paikallislehteen. En ajatellut ihan ETUSIVUN juttua. Eipä toi mitään. Kaiketi blogi alkaa kuten kukoistamaan saamansa mielenkiinnon johdosta.
Otin tämän kuvan kun toimittaja otti kuvan.
Kyllä sinullakin menisi kahvit väärään kurkkuun, kun näkisit oman naamas etusivulla - kun olit aatellut että siitä tulee vain pikkujuttu. 
Tulossa siis "unohdettuja yksityiskohtia"   

Blogi siis sai kuuluisuutta.

Onhan näitä kuvia tässä tullut otettua se viisi vuotta. Välillä on ollut taukoja päivityksissä, johtuen mielenkiinnon puutteesta, Googlen "uudistuksista" Bloggerissa ja siitä, että on ollut ongelmia tekniikassa. Sain kiroamani Bloggerin mobiilisovelluksen jotenkin toimimaan ja sen myötä muutin blogia. Blogimerkinnän alue suureni - mikä sai vanhat kuvat näyttämään pieniltä. 

Suurin muutos lähiaikoina onkin vanhojen kuvien suurentaminen uuteen blogityyliin sopivaksi.
Tagit "Parhaat palat" alkaa olemaan käsitelty siten, että sen antamat kuvat ovat suurempia. Pikkuhiljaahan nämä uudistukset siis tulevat näkymään. Merkintöjä tässä blogissa kun on lähemmäksi jo tuhat. 

Uusia kuvia on tulossa blogin saaman mielenkiinnon johdosta. 
Täytyy sanoa kylläkin, että yllätti Jämsän Seudun haastattelupyyntö. Vaikkakin jotenkin mä tiesin sen joskus olevan tulossa. Blogi kun tosiaan näkyy google hauissa Jämsästä. 

Ei kommentteja: