sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Iltahetki metsikössä.

Puut vielä ilman lehtiä

Mutta onneksi näinä päivinä satavat sateet auttavat luontoa tekemään taas kesän.Bloggerista..
"The old Blogger interface will be removed in the coming months" Eli vanha, toimiva ja hyvä käyttöliittymä pitää pakosti tuhota - koska se ei ole "Googlen uutta tyyliä" Johan on.. Uusi googlen tyyli on suoraan sanottua peffasta. Liian kirkas, mitään et löydä ja käyttö on vaikeaa. Perustoiminnotkin pitänyt toteuttaa surkeasti. Eikä aikataulutetut merkinnät enään tule automaattisesti julki blogissa.

Pakkohan sitä on vain alkaa käyttämään, mutta vanhalla blogger käyttöliittymällä aijon pärjätä niin kauan kun voi. Googlesta yleensä.. Ennen hyvä, nyt huono. Esim. tämän blogin vanhat kuvat jotenkin siirtyi - minulta mitään kysymättä - Picasan verkkoalbumeihin julkisiksi kuvagallerioiksi. JA jos laitan ne yksityiseksi - koska tahdon näyttää kuvat vain blogissa - niin siitä seuraa se, että eipä niitä kuvia tässä blogissakaan enää näkyisi.

Mihinkään uuteen blogipalveluun en ole kuitenkaan siirtymässä. Sentään tämä Screendisplay :: Jämsä on ollut olemassa bloggerissa n. 5 vuotta.

Loppukaneettina.. Maailmasta koko ajan tehdään surkeampaa paikkaa. Ja omaa turhautumistaan on vain joskus purettava jonnekin.

Ei kommentteja: