maanantai 2. lokakuuta 2006

Poissa

Jämsässä siis on mun tietääkseni nyt yleisöpuhelimet vain rautatieasemalla ja sairaalalla. No ei toi kuvassa näkymätön yleisöpuhelin edes toiminut.
(http://screendisplay.blogspot.com/2006/08/kaupunkinkymi.html)


Lööpit siis kiljuivat Idiots-tähden pahoinpitelystä. Vaikka et olisi kuuluisa, niin silti sut voidaan pahoinpidellä ja kännykkäsi voidaan samalla viedä. Joten silloin kun henkitoreissasi virut kadulla kuvan kaltaisen tyhjän yleisöpuhelinlootan edessä - niin onko sinusta silloin hyvä asia, että yleisöpuhelimia ei enää ole, joilla voisi soittaa apua paikalle?

Minusta tässä kuvassa se ikävin uutinen on toi tyhmän näköinen kolo seinässä. No, jos Sonera tahtoo tuollaista julkisuutta, niin ok.Jämsän keskustaa. Täällä puutkin valaistaan.


kaunis ruskakuvakielto. älä käänny vasemmalle - jos et aja huoltoajoa. Hyvin on järjestelty asiat siellä uudella S-marketilla..

..sillä kun Alkoon tulee tavaratoimitus, niin se rekka tukkii aika hienosti kulkuväylät ja ihmisten pitää kävellä suuren rekan keulan ohitse paikoitusalueella. Turvallista lapsille! Hehän voivat mennä kätevästi kahdeksanpyöräisen rekan alta.

tossa tapahtuu joskus paha onnettomuus..


Poliisivierailu paikallislehden toimituksessa. Syystä, että..? mutta eikös ole komeet parvekekukkaset.

Lopuksi blogimainontaa.
Kuvaa klikkaamalla pääsee Ville Vainion blogiin. Hän remppas tuota asuntoa Kaipolassa.

Ei kommentteja: