tiistai 27. helmikuuta 2007

kuvia alitajuntaanne

J.Ä.M.S.Ä
(Joen Äärellä Muuttuva Suurehko Äijäkaupunki)
Kirjaimista saisi monta eri variaatiota, mutta tyydytään nyt tuohon.
Enää ei koskentie ole kartanon kulta-aikojen pieni kylätie. Kartanon ikkunoista ei ole enää jokimaisemaa, vaan kerrostalo seisoo kartanon edessä, takana ja sivuilla. Mutta hyvä vaan, että se peruskorjattiin. Nyt uskalta mennä tuon parvekkeen ali - pelkäämättä että se sortuu päälle.

Annalankumpu olisi siis tuon kerrostaloyhtiön nimi. Taustalla pilkottaa se tuttu torni, joka vissiin sitten kaadetaan ensi vuonna.
"Jyväskylä 58" Tai sopivammin "juurihoito" Kyltti osoittaa nimittäin suoraan hammashoitolaa kohti. Joskus saa kuvaideoita.

Lindemaninkatu.

Vitikkalan sillalla..
ennen aamukahdeksaa.
joo.. oli se joki vieläkin jäässä tossa maanantai-aamuna.


Miksi nämä kuvat? Miksi ne tuli otettua?
Vastauksia..
Kas otin ton maanantain vapaaksi, mutta herätessäni kuudelta - en muistanut sitä asiaa, vaan lähdin nopeasti liikkeelle. Kas normaalisti duunipäivä alkaa seittemältä mulla. Vastapuolivälissä matkaa mä muistin että nyt on vapaapäivä. Ajattelin ensin mennä takaisin asunnolle ja nukkumaan, mutta sitten ajattelin - että voisipa sitä Screendisplaytä varten käydä nappaamassa muutaman kuvan.
Pakkasta oli sen -20c
Näinkö paljon mä tätä, omaksi ilokseni pitämääni blogia, arvostan että syväjäädytän itseni sen vuoksi? Mihinkä tää blogi oikein on menossa? Taidekuvaan Nordean seinästä? Kuvasarjaan Jämsän postilaatikoista ja viemäriaukoista?
aika näyttää..

Ei kommentteja: